Skip to content

1000 kr för nedskräpning är absurt!

22 april 2009

Så nu ska pöbeln vänja sig vid tanken på att det ska straffa sig att skräpa ner. Självklart anser jag att det hör till hyfs att slänga skräp i en papperskorg. Men att göra det till ett brott ökar bara på mina argument för att vi lever i en farlig tid. En tid då våra politiker använder klimathot och nedskräpning som ett argument för att förslava oss.

Under tiden kommer de riktiga förövarna undan. Statsminister-mördarna, brottslingar som begått tunga brott utomlands men som får en ”angenämare” vistelse i Sveriges trygga famn. Och banker som spelar bort våra pengar som om de var ett spel. Och nu vill de att vi ska börja köpa deras fonder och börja spara igen. Snacka om ironi! Nej för faan, politikerna har lön från oss skattebetalare men även de stadsanställda lokalvårdarna och sopgubbarna. Så kan vi bara vara överens om att DET ÄR DERAS JÄVLA JOBB att plocka undan efter folk.

I England har de redan övervakningskameror med inbyggda högtalare, en slags enkelriktad kommunikation som säger: Plocka upp skräpet efter dig! Det samhället vill faan inte jag ha hit. När blev argumentet om att förhindra terrorister att verka i samhället något som slog emot oss ”vanliga” meborgare? Jo sakta, sakta krypande och det accepteras kusligt lätt!

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: