Skip to content

Obama vill låna mer pengar utav Federal reserve, Say what?

21 januari 2009

Obama vill låna pengar för att lösa krisen. Påminner inte det väldigt mycket om den nyligen avsatta Georgie boy?

Jag är redan trött på hysterin kring den här nya skådespelaren. Det roliga är, att när det gäller Obama,är att det tycks vara helt okay att prata i rastermer. Ingen annanstans är det väl godtagbart att döma någon efter hudfärg? Varför skulle världen bli bättre för att han är svart? För er som inte är så insatta i spelet bakom kulisserna, ni vet de som styr Obama. Handlar det här om ett genialiskt PR-trick. Man behöver bara skumma lite på ytan, så förstår man att tyvärr, det kan inte bli mycket förändringar, åtminstone inte till det bättre. Hillary Clinton som utrikesminister, hmm?…stackars Palestina säger jag bara. Vidare, låna mer pengar mitt i en finanskris? Låter det klokt eller?

Visst!, om man inte räknar sig som en arbetare, en 3:e klassens meborgare, som betalar kalaset med ränta till privata banker, så finns det inga argument för att spendera som en glad guldgosse. Om fyra år är det någon annan skojjare som tar vid. Så varför inte slå till med ett stort kalas. Det spelar ingen roll vem vi röstar på, det är ändå ett gäng listiga rävar, som låter oss gå i saxen, gång på gång. När ska vi lära oss? Den största skillnaden vi kommer se är att han är svart, och George W Bush är vit! Mycket roligare än så blir det inte. Visste ni förresten att Obama anlitat ett par väldigt duktiga fildelningsjägare, som tillsammans med EU och film/skivbolag, ska ta fast alla kriminella fildelningsterrorister, och sätta dem i fängelse.

Det ligger även på förslag att gränsen för att ha sex, ska höjas till 17 år, vilket betyder att en hel del nya ansikten kommer dyka upp på de redan överfulla fängelser runt om i världen. Tur att FEMA finns, de har massa bra platser att låsa in stygga människor på. Obama kanske stänger Gitmo,  men han öppnar några andra nyare och modernare istället. Fängelser för dig och mig, familjer, företag. Alla blir vi granskade som skojare.

Någon klok människa sa en gång att ”Det bästa sättet att kontrollera en människa på, är att få denne att tro att den lever i frihet, men i själva verket är en slav i ett osynligt fängelse”.  Jag vet, jag är bara pessemistisk, eller?

Men om du inte håller med mig om det jag skriver, finns det gott om bloggar om diverse saker, som tex: kläder, smink,politiskt korrekta musiknördar, matbloggar, white- trash-morsor samt sunkiga tv program, om hur du ska uppfostra dina barn.

Varför är det så skönt att avreagera sig en stund då o då?

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: